18α ΜΑΥΡΟΧΑΛΥΒΙΔΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 18α Μαυροχαλυβίδεια την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. Ένας θεσμός που εδώ και 18 χρόνια έχει θεσπιστεί στη μνήμη του Καππαδόκη λόγιου-δασκάλου Γεώργιο Μαυροχαλυβίδη. Την εκδήλωση διοργάνωσαν και υποστήριξαν ο Δήμος Πέλλας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, η ΟΕΣΑΔ Πέλλας και το Δημοτικό Σχολείο Αξού.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 9 γειτονικά δημοτικά σχολεία :

-ΔΣ ΑΞΟΥ

-ΔΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ

-ΔΣ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ

-ΔΣ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ

-ΔΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

-ΔΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

-ΔΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

-ΔΣ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

-ΔΣ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γυριχίδης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Κύρρου κ. Φωστηρόπουλος Συμεών, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Νίκος Κατσαμπέρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών, κ. Διαμαντόπουλος Ηλίας, εκπρόσωποι της οικογένειας του κ. Μαυροχαλυβίδη κ. Αβανίδης Κωνσταντίνος και η κ. Χατζηισαάκ Ιορδάνα καθώς και διευθυντές των συμμετεχόντων σχολείων.

Στον τελικό έπαιξαν η ομάδα του ΔΣ Γαλατάδων με την ομάδα του ΔΣ Π. Μυλοτόπου. Στον μικρό τελικό έφτασαν η ομάδα του ΔΣ Μελισσίου με την ομάδα του ΔΣ Αραβησσού.

Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα του ΔΣ Γαλατάδων. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το ΔΣ Π. Μυλοτόπου, ενώ στην τρίτη θέση η ομάδα του ΔΣ Αραβησσού.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν αλλά και στη δίχως προβλήματα παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο Αξού.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης:

ΑΤΕΝ ΠΑΓΩΤΑ

ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -ΨΙΛΙΚΑ

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ- ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ

ΚΟΥΡΠΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ-SIGMA SAFETY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *